Katten en kittens ter adoptie

In deze rubriek zie je onze beschikbare katten en kittens. Bij elk dier staat een beschrijving bij. Indien je je graag wil kandidaat stellen voor adoptie, gelieve een berichtje te sturen naar de Facebookpagina of een mailtje te sturen.

Minousche is een echte dame, een lady of the house. Zij zoekt een eersteklas baasje die haar wensen en noden kan vervullen. Minousche beslist graag zelf wat ze wil en wanneer ze het wil. Ze is heel sociaal en heeft graag aandacht maar zal je zelf zeggen wanneer ze dit het liefst heeft. Met sommige mensen heeft ze direct een klik, met anderen niet. Een dame laat zich niet zomaar verleiden natuurlijk.


Ze houdt niet van andere katten en vraagt een rustige thuis. Een hond die katten respecteert kan ze verdragen maar ze houdt niet van lawaai en drukte rond zich. Een gezin met kleine kindjes is dus geen goede omgeving voor haar.
Ze heeft de pech gehad al vier keer van thuis te zijn veranderd. Dit is de tweede maal dat ze bij ons een thuis zoekt. Wij zoeken voor haar een baasje dat haar neemt zoals ze is en haar vooral een thuis kan bieden waar ze kan blijven en haar lieve zelf kan zijn vol vertrouwen.


Minousche verblijft bij opvangmama Chris in Bever. Bent u geïnteresseerd in Minousche, gelieve een beschrijving van uw woon-en gezinssituatie door te sturen

Hallo, ik ben Quincy een kattin van ongeveer 1 jaar oud.


Ik hou van veel aandacht waaronder streeltjes en knuffeltjes.


Ik zou graag als enige kat het rijkdom hebben, ik ben namelijk dominant naar andere toe.
Ik kan perfect overweg met kinderen.
Ik heb een ziekte namelijk dat ik te weinig witte bloedcellen aanmaak waardoor mijn vacht begint te schilferen.

Momenteel heb ik hiervoor een medicatiespuit gehad maar het kan ik de toekomst zijn dat ik nog zo'n spuit nodig heb. Wellicht ben ik hierdoor achtergelaten door mijn baasjes maar eigenlijk valt het allemaal goed mee. Af en toe eens een prikje is best oke.


Mag ik bij jouw gezin mijn liefde en aaitjes komen vragen?

Ter adoptie: Billy
Onze Billy, ongeveer 5 jaar oud, is teruggekomen van adoptie omdat het niet klikte met zijn nieuwe baasje. Onze Billy is dan ook een speciale jongen. Hij heeft een voorkeur voor vrouwen en gedraagt zich dan ook beter. In het algemeen durft hij op een foute manier aandacht vragen door je te bijten. Hij kan heel lief zijn maar wil zijn baasje snel opeisen. Bij zijn opvangmama lukt het vrij goed. Je moet Billy op tijd corrigeren wanneer hij te dominant wordt. Elke dag betert zijn gedrag wel maar af en toe is hij onvoorspelbaar.
We zijn op zoek naar iemand die naast zijn gebreken kan kijken en met hem wil werken aan het creëren van een stabiele omgeving. Iemand die stevig in zijn schoenen staat zodat deze deugeniet zich thuis kan voelen en zijn leuke zelf ook tonen. 

Mamapoes Lily

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Kattebelletje vzw
vzwkattebelletje@gmail.com
BTW BE0720520849

HK30406417

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now