Wie zijn wij

Kattebelletje is een kleine, lokale kattenopvang uit Geraardsbergen, gerund door Ilse en Ellen. Twee vriendinnen met een gedeelde passie voor katten en een drive om de handen uit de mouwen te steken. 

 

Wij hebben geen vast asielgebouw maar werken met een groep van opvanggezinnen. Deze bevinden zich vooral in en rond Geraardsbergen, maar ook Zottegem, Herzele en Haaltert. Deze opvanggezinnen vangen de katten en kittens thuis op, zo zijn ze het huiselijk leven reeds gewoon wanneer ze naar hun eigen familie vertrekken. 

Ons doel is het helpen van achtergelaten en verwaarloosde katten en kittens. Ook wanneer iemand niet meer voor zijn/haar huisdier kan zorgen kunnen ze beroep doen op het asiel om afstand te doen van hun kat. Wanneer ze wettelijk in orde zijn (vaccin, sterilisatie en chip) kunnen ze naar een nieuwe thuis gaan. 

Kattebelletje probeert ook te zorgen voor sensibilisering in onze regio. Het is belangrijk je eigen kat te laten steriliseren of castreren, zodat er niet nodeloos veel kittens geboren worden. Elk jaar zitten de opvangen overvol met zwangere poezen en kleine kittens en dit terwijl er al tienduizenden volwassen katten in asielen over heel België zitten. 

Het bestuur

Ilse
Ellen
 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Kattebelletje vzw
vzwkattebelletje@gmail.com
BTW BE0720520849

HK30406417

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now